Jag väljer Skola24

Personalkonferens NÄÄS fabriker 10-11/10 – 2019

Efter två dagars personalkonferens på historiska och natursköna Nääs fabriker, blickar jag ut över vattnet och summerar mina intryck. Så mycket kraft, vilja och kompetens det finns i vårt bolag!

img_2082.jpg

Vi har varit i viktiga frågor som vilken typ av bolag och verksamhet vi vill vara, hur vi ska säkra att vi använder våra erfarenheter och kompetenser på bästa sätt genom att bland annat arbeta i självorganiserande team och vad vi ska fokusera på att utveckla utifrån att vi vill skapa högsta möjliga värde för våra kunder. Vi har även ätit gott, dansat mycket och haft kul tillsammans.

Jag tänker att vi är en härlig samling olika personer. Vi har olika bakgrund, olika personligheter, olika erfarenheter och olika behov. Vi kan olika saker, har olika intressen och lever olika liv. Det är berikande!

Vi är även personer som delar en vision om ett bolag som både kunder och medarbetare tycker om, respekterar, litar på och inspireras av. Vi brinner för att göra skillnad och för att förenkla skolan. Vi delar målbilder och förståelsen för att vi kommer behöva tänka och göra annorlunda för att fortsätta vara relevanta och värdeskapande. Det är både utmanade och stimulerande!

Jag summerar att vi efter dessa dagar har en bra och gemensam grund att stå på nu när vi tar sats framåt och laddar inför de kommande tre åren. Vi vet att vi kommer behöva ta i och anstränga oss. Vi vet att vi kommer att utvecklas både som individer och som bolag. Vi vet att vi behöver varandras olikheter för att lyckas.

Vi vill upplevas närvarande och vara i dialog med våra kunder, våra användare, lärare, elever och föräldrar och rustar oss för att det ska bli verklighet. Vi tror även på ett utökat samarbete med våra kollegor i branschen och dialog mellan alla intressenter på marknaden.

Jag väljer Skola24 och hoppas att du också ska vilja göra det!

/Claudia Lindström, Affärschef Skola24

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s