Jag är stolt!

Jag är stolt!

Stolt över uppdraget att få driva och utveckla vårt erbjudande till nästa nivå och att vara fortsatt värdeskapande för skolan, för vårdnadshavare och speciellt för våra barn och ungdomar. Stolt över att få möjligheten att, via vår blogg, få dela mina tankar kring vår resa och utveckling som företag, vart vi är på väg, vad som händer i vår värld och reflektioner kring vad andra säger, tänker och gör inom området.

Stolt mamma och bonusmamma till totalt fem unga vuxna, som alla har haft olika upplevelser och förutsättningar under sin skolgång och som har påverkat mig och min drivkraft att vilja skapa de bästa förutsättningarna för en skola där våra barn blir sedda och ges möjlighet att växa och lära, tro på och tycka om sig själva och respektera andra.

 Jag heter Claudia Lindström, och har uppdraget som Affärschef på Nova Software.

Efter drygt 30 framgångsrika år i branschen kan vi konstatera att det är mycket som har hänt inom skolans värld. Utan att vara alltför skrytsamma kan vi konstatera att vi som företag, med våra grundare Urban och Carl i spetsen har varit med och påverkat utvecklingen av skolan med vårt schemaprogram. Vi har ett unikt erbjudande som hela tiden har utvecklats med användarnas bästa för ögon.

Vårt schema är fortfarande unikt och till det har vi byggt andra funktioner och tjänster i syfte att förenkla skolans arbete och elevernas förutsättningar att vara närvarande och mottagliga för ny kunskap.

School children raising their hands

Vi vill mer!
Nu tar vi nästa steg som för oss innebär att vi hoppas att du ska se oss mer som en kompetenspartner än en IT-leverantör. Vi vill skapa reella värden för dig som köper våra produkter och tjänster. Vi vill skapa värden för dig som använder dem. Vi vill lära ut hur man gör bra scheman som underlättar för eleverna att vara närvarande både fysiskt och psykiskt. Vi vill lära ut hur man genom frånvaromönster, tidigt kan upptäcka att en elev inte verkar må bra eller har svårt av någon anledning att känna tillhörighet, att vara närvarande. Vi vill göra det enkelt för föräldrar och lärare att anmäla frånvaro och skapa en förståelse för att, ha koll på närvaron och anmäla frånvaro, kan vara ett av de finaste sätten att visa att du bryr dig om våra barn och ungdomar.

Vi vill finnas här, som den naturliga partnern i dessa frågor. Genom vår blogg hoppas vi att du ska bli inspirerad, få lite nya perspektiv och tankar, uppleva igenkänning och bli berörd på olika sätt.

 Jag hoppas att du ska vilja bidra och delta i en dialog om våra barns framtid och skolgång!

 Allt gott, Claudia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s